torstai 20. elokuuta 2015

I would follow you to the ends of the Earth with only mild complaining


Tässä sitä ollaan, tuore rouva Junnila. Reilu kuukausi avioelämää takana. Nimi ei edelleenkään oikein istu allekirjoitukseen tai päähän ylipäätänsä, mutta muuten arki on lähtenyt rullaamaan taas aika normaalisti. Häistä pääsin suoraan ihanaan työputkeen, mutta tämän viikon lopussa häämöttävä häämatka auttaa jaksamaan työt loppuun.
Laitan myöhemmin vielä oikein kunnon kuviakin elämäni ihanimmasta päivästä tänne blogin puolelle, mutta niitä odotellessa (valokuvaaja ei ole niitä vielä toimittanut) keskityn siihen häämatkaan. Sekin me päätettiin sitten tehdä oikein vaikeamman kautta. Aluksi harkittiin äkkilähtö-rantalöllöilylomaa, mutta koska loman voimme tehdä vasta kesän lopussa ja koska en vain voisi kuvitella Lauria makaamassa paikallaan viikkoa, päädyttiin hieman eksoottisempaan vaihtoehtoon. Budjetti meillä on aika tiukka, mutta saatiin sovellettua kokoon aika kiva setti :) Aiotaan siis ensin lentää täältä Turusta Puolaan, vuokrata sieltä auto ja ajella sitten kymmenen päivän ajan kohti eteläisempää Eurooppaa ja takaisin Puolaan.




Suunniteltu reitti kulkisi Puolasta Prahaan, Tsekkiin, jossa yövymme yhden yön ja näemme toivottavasti vaihtokaveriani nopeaa. Sitten matka jatkuu Graziin, Itävaltaan, jossa olemme pari yötä ja pyrimme näkemään mahdollisimman paljon Alppeja. Lopullisena päämääränä olisi sitten Venetsia, jonne ei ole kovin pitkä matka Alpeilta. Möllöteltyämme siellä kolme neljä päivää lähdemme sitten vauhdikkaasti Saksan kautta takaisin Puolaan.

Juuri meille sopiva pikku lomailu siis ennen yliopiston alkua. Lauria on aina kiinnostanut vuoret, joten Alpit oli luonnollinen valinta. Itse taas halusin reissuumme edes hieman sitä rantaelämää, eikä romanttinen Venetsia kuulosta muutenkaan huonolta ajatukselta ;) Ja kuolaan jo valmiiksi ajatellessani itä-Euroopan halpoja ravintoloita ja koko reissumme hotelliaamiaisia!

Toivotaan siis, että reissu menee putkeen! Eniten itseäni ehkä huolestuttaa auto ja kaikki mahdollinen mitä sille voi käydä, mutta onneksi saimme pienestä lisämaksusta omavastuumme nollaksi :D

Palaillaan siis pian häätunnelmissa! :)

(Postauksen kuvat: kaksi ensimmäistä Anrietta Kuosku Photography, loput Pinterestistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti