lauantai 8. marraskuuta 2014

Like a Box of Chocolate

 Julkaistu 4.9.2014 23:52
MAANANTAI.
Tällä kertaa se ei ollut ollenkaan paha. Saavuimme iltapäivällä Belgian Bryggeen, missä vietimme taas vain yhden päivän. Hostellimme oli tosi siisti ja mukava, mutta sinne majoittunut amerikkalaispainotteinen nuoriso valvotti meitä tehokkaasti soittamalla alakerrassa täysillä musiikkia ja sosialisoimalla kovaan ääneen. En tiedä miksi hostellin työntekijät eivät puuttuneet asiaan. Etenkin, kun siellä oli muuten niin tarkat säännöt: huoneissa tupakoinnista, juomisesta tai syömisestä seurasi kovat sakot.

Päivämme Bruggessä meni ohi nopeaa. Kävimme syömässä, pyörimme kaupungilla. Bruggen keskustan vanhassa kaupungissa asuu vain noin 20 000 ihmistä, eikä se ole pinta-alaltaankaan kovin iso. Kaupunki on mukavan rauhallinen ja romanttinen, ja mainostaakin itseään "pohjoisen Venetsiana". Rakennukset olivat upeita ja turisteja kuljetti pitkin kaupunkia vanhanaikaiset hevosvaunut. Lisäksi Brugge, kuten muukin Belgia, on suklaan ystävän paratiisi: kaupungissa oli useita suloisia suklaakauppoja.

Brugge antoikin mukavan mahdollisuuden hieman rauhoittua näin puolessa välissä matkaa. Ostimme rasiallisen käsintehtyjä suklaakonvehteja ja napsimme niitä hostellihuoneessamme (kiellosta huolimatta!). Illalla lähdimme vielä kävelylle ja ihailimme puistojen jättipaksuja puita ja valtavaa määrää joutsenia, hanhia ja sorsia.

Tähän mennessä reissu on kyllä ollut aivan mielettömän upea! Olemme saapuneet aina eri paikkakunnille vähän takki auki, osaamatta kieltä tai katsomatta paljoa karttaa, mutta olemme aina päässeet yllättävän nopeaa jyvälle. Kaikenlaisia yllätyksiä on tullut vastaan, ja jatkuva liikkuminen on toki ollut raskasta, mutta posiitiviset kokemukset ovat ehdottomasti enemmistöä! Jatkossa on varmasti paljon pienempi kynnys lähteä matkailemaan tuntemattomiinkin paikkoihin.
TÄTÄ LISÄÄ!
bru (1).JPG
bru (2).JPG
bru (3).JPG
bru (4).JPG
bru (5).JPG
bru (6).JPG
bru (7).JPG
bru (8).JPG
bru (9).JPG
bru (10).JPG
bru (11).JPG
bru (12).JPG
bru (13).JPG
bru (14).JPG
bru (15).JPG
bru (16).JPG
bru (17).JPG
bru (18).JPG
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti