maanantai 10. marraskuuta 2014

Strangers Are Just Family You Have Yet to Come to Know

Julkaistu 29.10.2014 16:36
KOHTA KAKSI KUUKAUTTA LEEDS-ASUMISTA KOOSSA!
Aika menee aivan liian nopeaa! Toisaalta ensimmäiset koti-ikävän tunteetkin on alkanut jo nousta pintaan: kaipaan meidän pupuja, omaa kämppää, jossa ei tarvitse taklailla muiden tekemiä tiskivuoria tai pyyhkiä tupakanpuruja ruokapöydältä, kaipaan meidän ihanaa pikku pihaa, kaipaan lenkkipolkuja metsän keskellä sekä tietenkin perhettä ja ystäviä.
Mutta kyllä tästä siltikin vaan nauttii! Koko ajan riittää ohjelmaa enemmän kuin tarpeeksi; yöelämä on niiin hauskaa, uusia ystäviä olen saanut jo pienen porukan ja seuraavan parin kuukauden aikana on luvassa mieletön määrä jännittäviä reissuja. Lake District, Lissabon, Dublin, Lontoo ja Machester on jo varattu. Huh.
Mutta nyt aiheeseen: Olen ehtinyt vähän sisustella meidän huonetta, ja täytyy sanoa, että ihan kotoisa kolonen tästäkin on jo tullut. Sain pari peiliä ja vaaterekkiä lainaan kämppikseltämme ja sallin itselleni muutaman pienen sisustusostoksen: päiväpeiton, pari julistetta, kynttilöitä ja huonetuoksua sekä jouluvalon. Vaaterekit tulivat todelliseen tarpeeseen, sillä vaatekomeromme on surkean pieni, hyllytön, ja toimii tällä hetkellä Miikun vessana.
Mistä pääsenkin seuraavaan ilmoitusluonteiseen: kulkukissa Miiku kuuluu nyt meidän perheeseemme <3 Mikrosirua ei tosiaan löytynyt eläinlääkärikäynnillä, eikä kukaan ole ottanut meihin yhteyttä leviteltyämme lähiseudulle löytöilmoituksia. Eläinsuojat ovat täälläpäin tupaten täynnä kissoja, ja kun eräs ystäväni mainitsi kulkukissojen lopettamisen yleisyyden, en enää edes halunnut yrittää. Miiku on oikeasti maailman herttaisin ja ystävällisin kissa (jos ei oteta huomioon sen ihastuttavaa tapaa haukkailla varpaitani), enkä tässä vaiheessa enää edes osaisi kuvitella luopuvani siitä. Luvassa on siis eläinlääkärikäyntejä rokotusten ja papereiden hoitamiseksi, ja tammikuussa sitten pelottava matka Suomeen. Hah, me ei vaan osata elää ilman lemmikkejä :D
Mutta nyt menen nauttimaan tuosta aurinkoisesta syysilmasta! Täällä on vieläkin yli kymmenen astetta joka päivä, eikä sääennuste lupaa tilanteeseen juurikaan muutoksia. Sadetta on tullut joinain päivinä, mutta ei mielestäni mitenkään Suomea enemmän. Vaikka ajatus lumetta joulusta tuntuukin tosi kummalliselta, loskaton syksy kyllä kelpaa paremmin kuin hyvin.

//Almost two months of living here in Leeds! I'm starting to feel a little bit homesick (I miss my bunnies, friends, and family, running in the forest, my little garden, and not having to clean up three men's messes, haha). But I'm still enjoying it sooo much! Night life is awesome, I have my own little group of new friends, and I have so many awesome trips planned! Lake District, London, Manchester, Dublin, Lisbon... Wow.
I've been decorating our little room, and it's starting to feel like a home! I borrowed some mirrors and cloth racks from our roommate, and allowed myself to buy some candles, room diffusers, posters, Christmas lights, and a bed throw.
And btw, we decided to keep the stray cat! Miiku is such a lovely cat whenever she's not trying to eat my toes!x
Kuulumisiin! :)x
IMG_2562.JPG

IMG_2563.JPG

IMG_2564.JPG

IMG_2566.JPG

PA291086.JPG

PA291085.JPG

IMG_2567.JPG

PA291081.JPG

IMG_2569.JPG

PA291088.JPG

IMG_2493.JPG

IMG_2568.JPG
Miikun lempparilelu on rikkimennyt pompula...
PA130993.JPG

PA131007.JPG

PA131026.JPG

PA271063.JPG

PA281074.JPG

PA291083.JPG
 

2 kommenttia:

  1. Ui, Lotta, teillä on nyt kissa! <333 It's just like a fairytale! :D Ei hitsi, I'm so happy for you guys and I can't wait to meet the new member of your family. Olin luullut sitä sun kämppiksen lemmikiks ja ihmettelinkin, et why is she featured in so many places. :D She's so beautiful! And I love your room. Haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aika randomia hankkia vaan vaihdon aikana kissa, mutten vaan raaskinut olla pitämättä sitä :D Ja Miiku on niin kiltti ja ihana pikku neiti! <3

      Poista